PROJEKT OCH AKTUALITETER

PROJEKT OCH AKTUALITETER

projekt

Tvätteriet

Design i Västernorrland arbetar i samverkan med en rad aktörer för att utveckla en plattform som ska underlätta för företag, akademi, offentlig sektor samt individ att ta idéer och utveckla dessa till test och verifierbara prototyper. Vill du veta mer om tankarna med Tvätteriet kontakta gärna Magnus Sandebree på magnus.sandebree(at)div.se. Gå även gärna in på www.tvatteriet.com.

process

 

Design Open

Syftet med Design Open är att öka intresset för design, naturvetenskap och teknik samt att bidra till utveckling av lärandeprocessen inom design. Detta uppnås bland annat genom att bygga nätverk av lärare och professionella industridesigner samt att skapa kontakter med företag/organisationer som bidrar med skarpa designuppdrag.

Under tävlingens gång finns möjligheten till ämnesspecifik kompetens och professionell rådgivning inom design.

Den 26/10 är det dags igen! Design Open 2017 kommer detta år beröra ett ämne inom digitala gränssnitt och är en samverkan mellan bland annat MIUN och PTS (Post och Telestyrelsen)

För mer information besök gärna Design Open

UF Design

Även i år är vi värd för tävlingen bästa design bland UF-elever. Utnämning sker i samband med mässan i början på 2018.

Konceptstudion

Tillsammans med Design Region Sweden och Technichus i Härnösand  drivs även i år Konceptstudion. 8 studenter har samlats i Härnösand för att arbetat med verkliga case som rör området integration och enklare väg till arbete. Läs mer på Design Region Sweden

 

 

Stäng meny